woensdag 2 mei 2012

Iene-Miene rokje

Het was tijd voor een niveau boven het rechthoek-elastiek rokje. Het was tijd voor het IeneMiene kwart-rimpelrokje. Wat een genot, zo´n duidelijke beschrijving! Dat is andere koek dan een Burda of een Knippie. Het stofje kocht ik in de plaatselijke stoffenwinkel op Caribisch eiland B. Het rokje is keurig gevoerd. Alhoewel... Echt keurig wordt het toch allemaal niet met een zigzagsteekje... Een overlockmachien daarentegen... Ben ik niet toevallig binnenkort jarig? Als manlief vanavond thuiskomt toch maar eens een hint laten vallen..!


Het rokje is nog wat groot en lang voor dochterlief maar ze groeit er snel genoeg in. Op de foto met wangen vol koek, want zonder koek, geen foto. En leunend tegen de tafel, want een foto mooi recht van voren werd een foto met een hele boze blik. Het zij zo.


2 opmerkingen:

  1. In dit rokje is 't een heel dametje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha... en die hint zou dan geld waard zijn! Ik heb nog niet zo lang een overlockmachien en het is echt de Max! Komaan manlief! :-) Leuk rokje, en dat bloemetje is ook heel tof. Thanks voor de link, nog iets op mijn to-do-lijstje...

    BeantwoordenVerwijderen