donderdag 14 juni 2012

Zonneschijn

Op mijn blog staan mijn lichtvoetige spinsels en mijn zelfgesponnen maaksels. Ik maakte een keer een uitzondering voor het "pay it forward" initiatief. Ik ben daar overigens druk mee bezig, het ziet er naar uit dat alles op tijd klaar zal zijn om over een paar weken mee in de koffer naar Nederland te gaan en vanuit daar te worden verstuurd.

Ik maak nog 1 keer een uitzondering. Miss Creatuurtje nomineerde mij voor de sunshine award. Deze creatieve, oprechte madam met een groot hart verdient een welgemeend dankjewel! Ze is een van mijn trouwste en zeer gewaardeerde lezers, heeft altijd een positief woord voor een ander en voor haar maak ik graag deze uitzondering en volg ik de regels van het spel. Dit houdt in dat ik de volgende vragen zal beantwoorden.

1. Wat is je favoriete dier? Mijn zwarte hondje.
2. Wat is je favoriete getal? De 5. Of de 4. Maar de 2 is ook mooi. En de 6 heeft zo´n mooi bol buikje. Maar de 8 heeft er 2...
3. Wat is je favoriete non-alcoholische drank? Warm water.
4. Facebook of twitter? Geen van beide.
5. Wat is je passie? Het klinkt oneindig afgezaagd, maar het antwoord is toch echt mijn gezin.
6. Krijgen of geven? Allebei natuurlijk!
7. Wat is je favoriete patroon? Om deze vraag te kunnen beantwoorden zal ik er eerst nog wat meer moeten uitproberen.
8. Wat is je favoriete dag van de week? Zondag. De stad is relatief rustig, de kinderen uitgerust, de boodschappen gedaan. Alles mag, niks moet.
9. Wat is je favoriete bloem? Sneeuwklokje. En er zijn nog zoveel meer bloemen die mij eindeloos kunnen bekoren.
10. Wat is je favoriete land? Het land waar mijn werk fantastisch was, waar ik mijn huidige lief heb leren kennen en waar ik met hem ben getrouwd, het land waar mijn zoon werd verwekt en geboren...

Het idee is verder dat ik weer 10 blogs nomineer. Er zijn natuurlijk heel erg veel interessante blogs. Ik volg er meerdere en vind er altijd weer ideeen, inspiratie en goede zin. Maar uiteindelijk zijn de leukste blogs toch de blogs waar een tikkeltje persoonlijk contact achter zit. De blog van een trouwe volger, de blog van degene die vaak een positief woordje bij je achterlaat, de blog van een dierbare. Daarom bij deze een flinke dosis zonneschijn voor al diegenen die met plezier meekijken in het leven van onze familie in den vreemde!
 

2 opmerkingen:

  1. Heel mooi om te lezen,en herkenbaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel voor je lieve woorden Hanne en hééél mooi opgeschreven, ik heb weeral genoten :-)

    BeantwoordenVerwijderen