woensdag 20 juni 2012

Ondertussen...

... wordt er ook nog wel wat gefabriceerd. Tussen het papierwerk door: om de hond mee te kunnen nemen naar Nederland (en dan straks ook weer mee terug naar huis) moeten we de hele papiermolen weer door, van hot naar her. Om de kinderen mee te kunnen nemen naar Nederland (en dan straks ook weer mee terug naar huis) moeten we een soortgelijke papiermolen door, eveneens van hot naar her. Als maatregel tegen kinderontvoering moet de niet meereizende ouder formeel toestemming geven aan de reizende ouder om alleen met de kinderen het land uit te mogen. Een nobel streven maar nogal wat rompslomp!

Maar goed, ondertussen wordt er dus hard gewerkt aan de "pay it forward" cadeautjes en nog een paar andere cadeautjes die straks mee in de koffer gaan voor jarige familieleden. Met veel dank aan Marieke voor haar ideeen en tutorials!


Ook werden de jurkjes voor de dochter van vriendin M. wederom aangepast. De sluiting van de groene jurk werkte niet goed en moest worden veranderd. Na 2 eerdere pogingen (drukknoopjes, andere haakjes) werden het lusjes en knoopjes. Het is echt mijn laatste poging. De blauwe jurk werd toch te saai bevonden en derhalve op verzoek aangepast met een steekzak.

2 opmerkingen:

  1. Efkes rondsnuffelen op de foto wat voor mij zou kunnen zijn! :-) Hopelijk geraakt die papierenmolen op tijd rond!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die papiermolens zijn me toch een gedoe. Natuurlijk een nobel streven, maar wel veel extra tijd en energie!

    BeantwoordenVerwijderen