woensdag 27 juni 2012

Misbaksel

Af en toe gaat er iets mis. Ik zag de racerback dress bij Crafterhours, ik zag de zakjes die Anu*miki erbij maakte. Dat zag er leuk uit dus dochterlief zou een racerbackdress met zakjes krijgen. Ik gebruikte een stof die ik hier ter plaatse had gekocht. Meer op zicht dan op tast en dat was dom: de stof is veel te dun en van belabberde kwaliteit en er valt eigenlijk echt niet mee te werken. Bovendien bleek het patroon voor 2 jaar te klein voor onze dochter van 2 (ik weet het, altijd eerst je model meten en de maten vergelijken met die van het patroon...): krap om de armen en vooral te strak op de rug waardoor de armsgaten aan de achterkant trekken. Kortom, een misbaksel. Maar ik zal het ooit nog een keer proberen.7 opmerkingen:

 1. Jammer want het is een mooi stofke! En bedankt voor de link naar die ronde zakjes, ga ik zeker ook nog gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo op de foto ziethij er heel leuk uit.
  Hij staat ook nog op mijn to do lijstje. goed dat jij zegt dat ik naar de maat moet kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Onze dochter is geen kleintje en geen smalleke, voor een niet al te grote 2-jarige is de maat voor 2 jaar wellicht prima :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er een plezant modelletje uit, en je weet waar de knelpunten zitten nu, inderdaad gewoon eens overdoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zocht het patroontje bij Crafterhours maar kan het niet downloaden - kom altijd op Google drive terecht. Doe ik iets verkeerds? Vind het een prachtig kleedje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had precies hetzelfde probleem! En ook geen idee waarom, hoe en wat, dus ik heb vervolgens manlief gevraagd het op zijn werkcomputer te downloaden en dat ging. Maar daar heb je weinig aan ben ik bang :-)

   Verwijderen