maandag 21 oktober 2013

Jeugdlapjes

Van stoffen uit mijn jeugd maakte ik een Vink-tas (blauw) en een Eloleo-tas (rood). De stoffen kreeg ik van mijn moeder (rood) en van mijn tante (blauw). Ik maakte ze om gewoon eens te proberen, ik zag er al zoveel voorbijkomen. Maar ha, ze staan allebei al volgepakt klaar met boeken, spellen, lekkers en zwembroeken voor een midweekje strand!
 

 
  En kijk, de Eloleo kringlooptas, opgevouwen in zijn eigen voorzakje, zegt "broemmm"!


 
De rode Eloleo-tas gaat weliswaar nu even mee naar het strand, maar is uiteindelijk bestemd voor in de rugzak van mijn zus. Die onlangs met haar kinderen, andere zus en mams een herfstwandeling maakte in het bos en mij jaloersmakend mooie fotos opstuurde, die evenwel werden ontsierd door een ontzettend lelijke plastic supermarkt tas waarin de kastanjes verzameld werden. Ik heb hier geen herfst en geen kastanjes, maar geloof me, er gaat heel veel herfstmoois in de Eloleo! 
 
 

8 opmerkingen:

 1. Geen kastanjes of herfstmoois... maar wel een midweek strand. Hmm, als ik zou moeten kiezen ;)
  De tassen zijn allebei mooi geworden, ik hou van het verhaal en de stoffen erachter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja ! Daar zullen ze echt ideaal voor zijn !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een fijn kadootje voor in mijn rugzak!!! De herfst haalt hij waarschijnlijk niet meer dit jaar, maar in de winter liggen er weer heel veel schelpen op het strand te wachten!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amaai, die jeugdlapjes zijn vast ook blij met zo'n mooie bestemming! Ik heb ook nog een beetje herfstfoto's op mijn blog gezet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn top he die tassen :)
  Leuk om maken en geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goeie tassen! Leuk ook dat die ene bbbbrooooeeeemmmm zegt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen