maandag 11 maart 2013

Flower Fairies

Ze doen me terstond aan mijn moeder denken, een liefhebber. En aan onze fietsvakanties vroeger in Engeland. Ik kan nog hunkeren naar dat onbekommerde gevoel van wind in de haren, fietstassen achterop, mand met knuffelbeer voorop, en zo met z`n vijven kilometers trappen door het prachtige landschap van East Anglia. Heerlijke herinneringen. Met plezier maakte ik dan ook de jurk met ronde kraag en stolpplooien uit wederom "stof voor durf-het-zelvers" met deze Flower Fairy stof die ik kocht bij Bambiblauw.
 

 Ik kocht helaas niet genoeg om de print door te kunnen laten lopen. Dat is het nadeel van moeten inslaan als je in Europa bent en pas later thuis bedenken wat je ermee wilt doen.

6 opmerkingen:

  1. Supermooi! Met zo'n prachtig kleedje en stofje zal dochterlief daar ook wel in het oog springen denk ik? Echt knap. Ik dacht al dat ook jij je weg op internet had gevonden om voorraad in te slaan...weet precies wat je bedoelt. Woon dan wel geografisch gezien nog binnen Europa maar vaak voelen we ons in Marroko...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi !!!En als je zo over je fietstochtjes vertelt kan ik me het levendig inbeelden,ondanks de gure wind,de koude en de sneeuw hier op het moment :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Maar ze is hoe dan ook prachtig, ook al loopt de stof dan niet door! Fijne herinneringen!

    BeantwoordenVerwijderen