zaterdag 3 november 2018

Hutkoffer XIV


Een success patroon wordt graag herhaald. Ik maakte nog een Nore jurk, simpele versie met een aanpassing aan de mouwen, uit een damesjurk  uit de hutkoffer. 





3 opmerkingen:

  1. Ik blijf die hutkoffer van jou geweldig vinden - en hoe die telkens weer met je meereist, gevuld wordt, leger raakt,... fantastisch gewoon! Ik heb het patroon (maakte er ooit tshirts mee), dank je wel om het nog eens onder mijn aandacht te brengen. Dochterlief staat er érg mooi mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben erg blij om mijn ervaring hier te delen, mijn naam is Brenda en ik was gelukkig getrouwd. Pas toen mijn man zei dat ik hem bedroog, werden we allebei zeurende paren, hij kon het niet geloven, noch vertrouwde hij op mijn woorden, dus vroegen we om een scheiding, later werden we gescheiden en beloofden we dat we het nooit zouden goedmaken. Lang probeerde ik verder te gaan, maar ik kon niet zonder hem blijven, dus begon ik een zoektocht naar de terugkeer van mijn man, toen werd ik doorverwezen naar Dr.IZOYA. Een geweldige man die ik tegenkwam, hij sprak een liefdesbetovering uit en zorgde ervoor dat mijn man binnen 24 uur terugkeerde. hiermee ben ik hier om het contact van Dr. IZOYA te delen, hem te bereiken via drizayaomosolution@gmail.com. Hij is inderdaad krachtig en gespecialiseerd in de volgende zaken ...
    (1) Allerlei liefdesbetoveringen. (2) Stop met scheiden. (3) Beëindig onvruchtbaarheid. (4) Heb geestelijke hulp nodig.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als je je ex-geliefde, vrouw of man terug wilt, raad ik je aan contact op te nemen met Great Doctor. Ojenga via e-mail greatojenga@yahoo.co.uk omdat hij de macht heeft om een ​​verbroken relatie binnen 48 uur te herenigen, net zoals hij voor mij deed. Hij was in staat om mijn geliefde terug te brengen die me een jaar lang verliet met zijn krachtige liefdesbetovering en nu leven we gelukkig.
    Geweldige dokter Ojenga is echt krachtig en weet zijn werk perfect te doen. Zonder hem kon ik me niet voorstellen wat er zou zijn gebeurd. Mijn ex nam altijd ruzie met me op en sloeg me altijd. Hij begon vreemd en grappig te doen en liet me zonder reden achter voor een ander meisje. Ik dacht dat alle hoop weg was. Ik zocht hulp op internet en kwam geweldige dokter Ojenga tegen. Ik zag zoveel getuigenissen over hem. Ik was heel blij en ik nam contact met hem op via zijn e-mail en vertelde hem wat er aan de hand was. Hij lachte en verzekerde me te kalmeren dat hij me zou helpen en dat mijn ex terug zou komen om me te smeken. Hij vertelde me de vereisten en ik deed wat hij me opdroeg omdat ik hem niet persoonlijk kon bezoeken. Hij deed zijn werk en sprak de betovering voor mij uit en binnen 48 uur kwam mijn ex zich verontschuldigen, precies zoals hij me vertelde. Ik deed een beetje en ik kreeg mijn relatie terug. Het was het waard. Tegenwoordig leven we allebei samen en zijn we nog meer verliefd dan hoe we vroeger waren voordat hij vertrok. Neem contact op met de grote dokter Ojenga voor uw eigen hulp. Hij is ook gespecialiseerd in zwangerschapsspellen en nog veel meer. U kunt contact met hem opnemen via greatojenga@yahoo.co.uk

    BeantwoordenVerwijderen