vrijdag 9 mei 2014

Please, meet Peter


Maar eerst terug naar het begin. Naar Percy. De klasknuffel van dochter`s klas. Elke week mag hij met een kindje mee naar huis en aan de ouders dan de schone taak om een fotoverslag te maken van het enerverend samenzijn.

Meet Percy.


Onlangs ging Percy op reis, als troost mee met het klasgenootje wiens vader kort geleden bij een brute overval werd doodgeschoten. Aangezien er geen Percy meer in de winkel te vinden is, vroeg de juf mij een neefje van Percy te maken als nieuwe klasknuffel. Hij moest op Percy lijken maar mocht niet dezelfde kleur hebben. Ik kreeg klasknuffel Bobby van de parellelklas mee als voorbeeld.

Meet Bobby.


Dezelfde stretchy stof had ik niet in huis en dus is de vorm iets anders geworden, maar Peter is niettemin met open armen ontvangen. Dochter, niet op de hoogte van de herkomst van Peter, vertelde opgetogen over de nieuwe aanwinst. Op z`n Brits, uiteraard. "Mummy! Pùrsie is on holiday, but now we have Pietù!"

Meet Peter.De klas kan weer knuffelen.

8 opmerkingen:

 1. Ongelooflijk hoe die zich hechten aan hunne knuffel he. Wat lief dat je de familie uitbreiding een handje hebt geholpen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn en lief dat je een nieuwe knuffel maakte. Toen ik mijn recentste blogpost schreef, zaten jij en je familie ook in mijn gedachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hét ideale neefje ! (hopelijk kan Percy voldoende troost brengen)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh, zie ze daar eens zitten naast elkaar ! Knap gedaan en superlief ! Die Pietù is een echte knapperd. De kindjes gaan er veel knuffelplezier aan beleven !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Peter is een schatje!! Tof dat je ervoor gezorgd hebt dat er weer druk geknuffeld kan worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, als knuffelfan kan ik dit alleen maar heel erg bewonderen!

  BeantwoordenVerwijderen