dinsdag 30 april 2013

In meervoud

Vorig jaar maakte ik voor L., haar man en vijf kinderen voor ieders verjaardag een taart. Dit jaar zou ik voor elk iets naaien. Drie kinderen waren dicht op elkaar jarig en alledrie wilden ze een messengerbag: ik maakte er vorig jaar één voor L. en er wordt dagelijks om gevochten. Het patroon van mmmcrafts werd wederom tevoorschijn gehaald en 3 tassen werden genaaid. Ze willen de tassen voor school gebruiken en helaas staat school alleen zwarte tassen toe. Dat was enigszins saai naaien. Gelukkig kozen ze voor de voering wat fleuriger stofjes.
 


 

 
In juli vertrekken mijn Peruaanse vriendin en mijn Indiase vriendin (toevalligerwijze) allebei naar Mexico. Met nog heel wat naaisels voor de boeg besloot ik op tijd te beginnen aan een afscheidscadeautje. Ze houden allebei wel van een beetje glim, dus het werden twee Elisanna clutches met licht glimgehalte.  
 

Zoals eerder geconstateerd, heeft zoon kleding in zijn daadwerkelijke maat nodig. Ik begon makkelijk, twee gekochte effen Tshirts werden van wat flock voorzien. Zoon koos de afbeeldingen geheel zelf: duidelijk geen kleuterwerk meer.


(Afbeeldingen nagetekend van muursticker-images.)

4 opmerkingen:

 1. Amai, wat een productiviteit!
  Gelukkig mocht de voering gekleurd zijn... ;)
  En mijn buurmannetje in de zetel zou graag zo'n mooie blauwe tshirtjes hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn inderdaad al 'stoere jongens' prints :-) Die felgekleurde binnenvoering steekt wel mooi af tegen dat zwart! Je hebt weer een paar mensen heel blij gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Seg amai,zoveel werk verzet,knappe dingen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je hebt veel en vooral mooi werk geleverd zeg !

  BeantwoordenVerwijderen