vrijdag 19 april 2013

Bijna juli...

Dat hou ik mezelf althans graag voor. Bijna juli, bijna weer even een paar weken Nederland. Dus tijd voor de familiecadeautjes! Terwijl de spanning in het land steeds verder opliep, bleef ik binnen en maakte 3 kaptruien, een strandjurkje en een vestje. Met lege handen zal ik niet aankomen.

 

Uiteraard weer "durf het zelvers"! Gestreepte boordstof van Bambiblauw, effen roze, blauwe en rode tricot en blauwe fleece van de plaatselijke stoffenwinkel, bloementricot van mijn zus gekregen en vissenstof was ooit een strandpakje.

Maatgewijs had ik alleen voor de blauwe trui een model voorhanden. Met liefdevol handje van zus.
 


Het bovenste deel van het strandpakje gebruikte ik voor een uiterst simpel strandjurkje met 2 geflockte visjes. Broer en grote zus in de visjes.
 

Na het schapenvachtvestje dat ik eerder maakte voor dochter met het SzaZsa-gilet patroon, maakte ik er nog een, ditmaal om cadeau te doen.
 

9 opmerkingen:

 1. Amai, wat ben jij druk bezig geweest - en met zo'n leuk resultaat! <3 dat laatste stofje trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een werk seg,amai.Ze gaan jou graag zien komen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu durf ik het ook aan, mijn tricot voor Fé's kaptrui ligt hier al klaar sinds ik naar Zwolle ben geweest. Na deze mooie exemplaren te zien, ga ik er ook aan beginnen si. En fijn, je komt dan weer een beetje dichterbij!!! Wie weet...? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi! En het zal sneller juli zijn dan je denkt...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die kaptruitjes zijn zo mooi, ik wil er ook eentje maken. Nog eventjes en jullie zitten terug wat dichterbij;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. stuk voor stuk mooi ! enne ... die kaptruien blijven ook zo zalig om maken he !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi!!!
  ik kan me zo voorstellen dat in je hoofd jli er snel aan komt en in het echt is het ook dicht bij, tel maar leeter af, nog zoveel nachtjes slapen...en je kan weer wolkjes en nederlandse schaapjes tellen :)

  BeantwoordenVerwijderen